Tuesday, November 30, 2010

intubasi nasal avu

atas permintaan Encik Mohd Sofuan (hambik kauuu, nama penuh aku letak) sila la layan video ni untuk exam sok...

Eh?

Apa?

Tak dengar, ulang lagi sekali leh?

Owhh.

SAMA-SAMA!


video

Itu jela yang mampu aku update rini, dalam kepala otak banyak nak tulis, tapi aku asik rasa mual, pening kepala ngan nak demam duk dalam bilik ni.

Aku rasa ada masalah dengan renovation umah ni, maybe ada gas carbon monoxide kut bocor (dan dan je buat conclusion). Sebab tengok Royal Pains ritu, ada budak ni, mengalami keluhan yang sama sebab keracunan ni dan umah ayah dia sedang direnovate. And aku jugak feeling much better lepas muntah.

Penat weh.




supikgf: apa-apa jela kan, ntah ye ke tak assumption aku

0 comments:

 

© 2009 sunex. Powered by Blogger
Design by eJoee BlogsTricks