Monday, November 29, 2010

3 doktor muda tak berpengalaman buat EKG

EKG = Elektrokardiografi or ECG = electrocardiography

Kalau rasa-rasa bosan tak tahu nak tengok ape, boleh la try click play video ni. Sound quality memang tak dengar pon apa yang bermanfaat kecuali suara latar orang yang tolong merakam, thanks to Aiman.

Boleh la korang tengok betapa gelabah dan main bantai je kitorang buat tu, nasib OP lena je kan dalam mimpi indah. Eh, indah ke? Hahaha.


video
body languanges and eye contact = turn kau lak


video
sebut jela apa yang nampak

Lagi 1 video, part yang dari awal sampai kuar result ECG tak dapat nak upload (padahal aku bengang sebab lama gila da tunggu tak abes jugak, makanya aku cancel).

So, inilah sikit sebanyak gelagat kitorang during classes.

Enjoy



supikgf: bila nak buat PR (pekerjaan rumah / homework) interpret hasil ECG, haih

0 comments:

 

© 2009 sunex. Powered by Blogger
Design by eJoee BlogsTricks