Friday, March 26, 2010

i tot it was u

BUZZ

me: hihihihi
tak jadi nak tido

b: bukan supik ni
kta teron9 hk die

me: :">
opsss

b: kta men laptop die
eheh

me: malu plak

b: sorry2

me: okay2

b: kta sign out

me: :D


Sigh.

Sokmo tau termalu macam tu. Asal 'ting' my hubby is online je terus buzz, kan da tersalah orang.

Iskh, u all ni, if u were using my dear's laptop, jangan la sign in dengan his username. I know its automatically done, but u still can press the cancel button aite?

I just hate keep myself ashamed.

Tuh nasib baik, words yang ditulis ngan jari-jemari ni yang baik-baik je, kuar yang tak sepatutnya, lagi la malu i. :">

Bukan tak pernah, pernah je, tapi the situation kinda different ckit. I was ym-ing with him,

"okay, luv u"

"sayang ngat kat b"

"muah muah"

not knowing that his mother (mummy) sitting just beside him! Lol.

Patut la my dear response gitu-gitu je, pandai ye kamu, saya malu sorang-sorang tau.

Nasib baik mummy sporting, haha, pasrah jela tengok future daughter in law menggedik ngan her only son nih. Mummy kan?


supikgf: dun wan banana fruits two times, haha

2 comments:

miss QIM said...

sweet;)

supikgf said...

gapo hok sweet qim? hehehe

 

© 2009 sunex. Powered by Blogger
Design by eJoee BlogsTricks