Sunday, October 24, 2010

confirm balik

Christmas opkos la every year on December 25th. Tapi kami pelajar2 Trisuckti, eh tak baik kutuk universitas sendiri, haruslah tersangat berhati2 ketika membeli ticket flight jika tidak mau menukar2 berulang kali, duit abes terbang melayang gara-gara admin yang tak tetap pendirian pasal tarikh cuti. Sengal.

Makanya, even tarikh cuti untuk dak2 modul (junior) da kuar agak lama da haritu (plus cuti aku sekarang da tak sama ngan junior), aku tak beli lagi. Biasanya aku lah antara manusia terawal yang memborong tiket balik.

Sekali tup, sama pulak ko. Mana tak hangin? Tunggu punya tunggu sekali sama. Tambah buat hepar-ache, mostly tiket Kuala Lumpur - Jakarta da abes. Sold out.

Panas sungguh.

Terpaksa la aku beli yang hari sabtu. Tersiksa jiwa raga.

Tapi aku bersyukur jugaklah, at least still boleh balik. Terima kasih kepada pihak penaja, Cik Atul yang telah membelikan tiket untuk saya. Terima kasih (gaya Alleycats).

Korang da beli?



supikgf: tak sabar nak balik

7 comments:

NaNi said...

dah. aku da beli da tiket..

the kecik said...

bila ko balik exactly? jomm pergi wedding adli. jommmmm

阿葉 said...

您想創業嗎? 您滿意現在的收入嗎? 您滿意現在的工作環境嗎?
不需技術 不需囤貨 不需推銷 不需說服 不拉親友 絕對合法
一台電腦就搞定一切 100%在家工作 上班兼創業 家庭事業可兼顧
只要瑣碎時間就能經營 限時免費體驗報名中 要搶要快
http://v707.ugo.com.tw/

supikgf said...

intan, wedding adli 25 kan? tengok la dulu camne, takut tuan pengantin baru tak kenal aku, malu pulak nak pegi, hahahaha

the kecik said...

dia jemput sume seh. jom ah. aku nike syinaz dh set nk konvoi from kl

Najwa said...

eja, mu balik brapo aribule, cuti brapo lmo?

supikgf said...

aku balik 18/12, aku cuti 2 minggu je

 

© 2009 sunex. Powered by Blogger
Design by eJoee BlogsTricks